Skład i Analiza Karmy

logo - Farm-Food-Fresh-Menu

Skład i Analiza Karmy

POL - Farm-Food-Fresh-Menu-POL.jpg

Dodatki dietetyczne na kg:

  • E671 witamina D3 (25-hydroksycholekalcyferol): 392 j.m.,
  • Witamina E: 29,4 mg,
  • Witamina K: 1,6 mg,
  • Witamina B1 (chlorowodorek tiaminy): 5,5 mg,
  • E101 witamina B2 (ryboflawina): 5,5 mg,
  • Niacyna: 21,5 mg,
  • Witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny): 3,5 mg,
  • Witamina B12 (cyjanokobalamina): 50 mcg,
  • Witamina C (kwas askorbinowy): 39,2 mg,
  • Kwas pantotenowy (wit. B5): 23,5 mg,
  • Biotyna (wit. H): 157 mcg,
  • Kwas foliowy (wit. B-9): 3,9 mg,
  • Chlorek choliny: 765 mg,
  • E5 Mangan (chelat manganu): 2,1 mg,
  • E4 Miedź (chelat miedzi): 3,0 mg,
  • E6 Cynk (chelat cynku): 23,5 mg,
  • 3b8.10 Selen (postać organiczna CNCM 1-3060): 0,06 mg,
  • Jod (jodek potasu): 0,34 mg
Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email